Om meg

Hei!

Mitt navn er Sarah Osman og jeg er en utviklingssamarbeid ekspert med ni års erfaring fra sektoren. Jeg har en MSc. i kognitiv psykologi, en MSc. i internasjonale utviklingsstudier og en Postgraduate Certificate i  Business, Human Rights Law & Corporate Social Responsibility.

Jeg har erfaring innen relasjonsbyggingkommunikasjoninstitusjonell fundraisingforskning, opplæringkvalitetssikring og strategisk planlegging. Jeg liker å jobbe med komplekse spørsmål og mangefasetterte prosjekter, hvor det er viktig å sikre høy kvalitet på arbeidet.

Jeg har også erfaring fra flere sektorer inkludert helse og psykologimigrasjon og utviklingseksuell og reproduktiv helse og rettigheter for barn. Jeg er nå i gang med å bygge ytterligere ekspertise innen feltet næringsliv og menneskerettigheter.

Jeg har jobbet hos flere internasjonale organisasjoner (bl.a. Marie Stopes International, Redd Barna), og har omfattende internasjonal erfaring fra Ghana, Sør Afrika, Nederland, Norge og Nepal.

Jeg er født i Sudan i 1980, og vokste opp i Zambia, Filippinene og Nederland. Jeg snakker engelsk, nederlandsk, arabisk og grunnleggende norsk og fransk.

Se på Klientene som jeg har jobbet med, Tjenestene jeg tilbyr, og Ta Konakt i dag!